AGENȚIA DE TURISM RZV TOUR
VIP Club Card - Verificati lista actualizata a beneficiilor incluse in acest program pe link-ul de mai jos: https://www.cocktailholidays.ro/vip-club/vip-club-beneficii/ Superb 9.1 Booking.com Este situat pe malul Marii Rosii, la 5 km de Aeroportul International Sharm El-Sheikh. Hotelul ofera vedere catre insulele Tiran.
Hotel Website: https://www.savoygroup-sharm.com/royal-savoy

Localizare

Hotelul Royal Savoy se află la doar 5 km de Aeroportul Internaţional Sharm el-Sheikh. Centrul staţiunii Sharm el-Sheih este la doar 10 minute de mers cu maşina.


Facilitati Hotel

Centrul spa de la Savoy are mai multe camere de masaj, baie de aburi, saună, cadă cu hidromasaj şi zonă de relaxare pe acoperiş, cu umbrele de soare. Acesta oferă tratamente pe bază de plante, uleiuri esenţiale pure şi produse din Egipt.

Oaspeţii de la Savoy se pot relaxa în lounge-ul privat exclusivist, care oferă mic dejun continental, gustări şi tartine asortate pe tot parcursul zilei. Cele 6 restaurante şi 8 baruri ale proprietăţii oferă o mare varietate de preparate culinare.


Facilitati Camere

Hotelul Royal Savoy oferă camere, suite şi vile luxoase, cu aer condiţionat şi TV cu plasmă cu canale prin satelit. Vilele au piscină privată şi grădină. Fiecare include baie cu finisaje din marmură şi balcon sau patio cu vedere la grădinile amenajate ale hotelului sau la mare.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Craiova catre ROYAL SAVOY SHARM EL SHEIKH, Sharm el Sheikh, Egipt