AGENȚIA DE TURISM RZV TOUR
Ziua 1
Ziua 1. Bucuresti - LisabonaIntalnire pe aeroportul Otopeni la ora 04:10 cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul catre Lisabona via Frankfurt, compania Lufthansa; decolare la ora 06:10. Sosire in Lisabona in jurul orei 11:15. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Tur panoramic de oras: vom incepe cu o incursiune in Cartierul Belem, cu Turnul Belem si Manastirea Sf Ieronim. Vom trece apoi prin cele mai importante piete ale orasului, Praca Rossio, Praca Restauradores si Praca do Comercio. Cazare in Lisabona.

Ziua 2
Ziua 2. Lisabona - Sintra - Cabo da Roca - Cascais & EstorilMic dejn. Timp liber la dispozitie. Dupa amiaza, excursie optionala la Sintra - fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze. Datorita valorii sale istorice a fost declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Vom putea vizita Palatul Pena, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV XVI; timp liber in centrul orasului Sintra. Excursia continua la Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa. Cazare in Lisabona.

Ziua 3
Ziua 3. Lisabona - Obidos - Nazare - CoimbraMic dejun. Excursie la Nazare si Obidos. Vizitam orasul medieval Obidos cu casute albe traditionale si balcoane din fier forjat unde puteti degusta din mici cupe de ciocolata renumita ghinghinha, dupa care se continua traseul spre Nazare, sat pescaresc renumit pentru fustele suprapuse ale localnicelor. Transfer si cazare in zona Coimbra.

Ziua 4
Ziua 4. Coimbra - Ruinele Romane Conimbriga - PortoMic dejun. In Coimbra - prima capitala a Portugaliei, vom vizita Universitatea si Catredala din Coimbra.Vom face apoi o excursie la Ruinele Romane din Conimbriga, la 16 km de orasul Coimbra.Dupa vizita continuam drumul catre Porto, unde vom face turul de oras ce va include Ribeira, Catedrala Veche, Biserica Sao Francisco, Podul D. Luis, construit de discipolul faimosului arhitect Eiffel, Primaria si sediul Bancii Nationale. Astazi vom face si o degustare de vinuri la una din celebrele crame din Porto. Transfer si cazare la hotelul din zona Porto.

Ziua 5
Ziua 5. Porto - BragaMic dejun. Excursie optionala la Braga, oras situat in nord-vestul Portugaliei, pe raului Cavado. Braga este unul din cele mai vechi orase din Europa, fiind infiintat in timpul dominatiei romane, sub numele de Bracara Augusta. In Braga vizitam Catedrala si vom urca pe dealul Santa Luiza, unde vom putea imortaliza panorama asupra orasului si a portului. Intoarcere si cazare in zona Porto.

Ziua 6
Ziua 6. Porto - Batalha - FatimaMic dejun. Circuitul continua catre Batalha, unde vizitam cea mai frumoasa constructie sacrala gotica din Portugalia, manastirea Batalha. Vom incheia ziua in Fatima, unde vizitam Sanctuarul Sfintei Fecioare de la Fatima, cel mai renumit loc de pelerinaj din Portugalia, binecunoscut centru crestin unde se spune ca in anul 1917 s-a aratat Fecioara Maria unor copii de ciobani. Cazare in Fatima.

Ziua 7
Ziua 7. Fatima - Abrantes - Marvao - Estremoz - EvoraMic dejun. Astazi ne vom indrepta spre Castelo de Vide cu un scurt popas in, traversand raul Tejo. Continuam drumul catre orasul Marvao cu oprire pentru vizita unul dintre satele albe ale Portugaliei. Urmatoarea oprire va fi in Estremoz, oras in care se gaseste un superb castel medieval. Continuam catre Evora, unde vom face si un scurttur de oras: Templul Roman, Catedrala, scuarul Giraldo si Biserica Sf. Francis. Cazare in Evora.

Ziua 8
Ziua 8. Evora - Lisabona - BucurestiMic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur, cu escala in Frankfurt. Imbarcare in jurul orei 12:05. Vom ajunge in Bucuresti in jurul orei 23:50.
Itinerariu: Bucuresti - Sintra - Cabo da Roca - Cascais - Estoril - Obidos - Nazare - Coimbra - Conimbriga - Porto - Braga - Batalha - Fatima - Abrantes - Castelo de Vide - Marvao - Estremoz - Evora - Lisabona - Bucuresti
Servicii incluse
Bilet de avion pe ruta: Bucuresti - Lisabona - Bucuresti via Frankfurt, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, compania Lufthansa;
  - Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
Transferurile cu autocarul intre aeroport - hotel - aeroport;
2 nopti cazare in Lisabona cu mic dejun la hotel de 3*;
1 noapte cazare in zona Coimbra cu mic dejun la hotel de 4*;
2 nopti cazare in zona Porto cu mic dejun la hotel de 3*;
1 noapte cazare in Fatima cu mic dejun la hotel de 3*;
1 noapte cazare in zona Evora cu mic dejun la hotel de 3*;
Transport cu autocar/microbuz categoria locala pentru realizarea programului turistic;
Degustare de vinuri in Porto;
Transport cu autocar/microbuz clasificat, categoria locala pentru realizarea programului turistic(transferuri, tururi si vizite), ghid local;
Asistenta turistica in limba romana - Ghid roman.


Nu sunt incluse
Asigurarea medicala si asigurarea storno;
Bilete de intrare la obiectivele turistice;
Excursiile optionale;
Bacsis pentru sofer - se achita local, aproximativ 1 eur de persoana/zi;


Orar de zbor LH1423 Otopeni 06:10 - Frankfurt 07:40 / LH1166 Frankfurt 09:15 - Lisabona 11:15
LH1167 Lisabona 12:05 - Frankfurt 16:05 / LH1422 Frankfurt 20:30 - Otopeni 23:50
*Atat compania aeriana, cat si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Compania Lufthansa
Informatii utile
Grup minim 35 persoane.
Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.
IMPORTANT! In Portugalia, soferul poate conduce maximum 9 ore, iar dupa 4 ore trebuie sa faca o pauza de minim 45 de minute.
Pentru alte Conditii de calatorie in contextul actual COVID-19: va recomandam sa va informati de pe site-ul www.mae.ro/travel-conditions (daca trebuie test PCR sau nu, orice alta informatie importanta).
Informatii despre posibilitati de efectuare TEST PCR COVID-19 puteti gasi pe site-ul nostru: (vezi detalii).

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Avion Lufthansa Bucuresti - Lisabona
Transport Avion Lufthansa Lisabona - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Minunile Portugaliei, Toate locatiile, Portugalia

Verifica tarife si disponibilitate