AGENȚIA DE TURISM RZV TOUR
Ziua 1
Plecare ora 06:30 din Bucuresti (PIATA UNIRII - ALEEA DEALUL MITROPOLIEI) pe ruta Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Medias. Vom vizita:
 - Castelul Bethlen-Haller ridicat intre anii 1615-1624 de catre Miklos Bethlen, Cancelarul Transilvaniei. De-a lungul timpului, castelul a trecut prin numeroase transformari. In prezent, castelul pastreaza atat principalele elemente arhitecturale renascentiste, cat si o parte dintre cele baroce, in spatele castelului regasindu-se un fost element decorativ ce poarta inscriptia Anno 1773.
 - Crama Jidvei, a carei istorie incepe in anul 1974 este prima crama din Romania in ceea ce priveste inovatia si implementarea noilor tehnologii, detinand cea mai mare crama gravitationala din Europa si primul sistem de vinificatie complet computerizat.  Cuprinde peste 30 de produse: vinuri linistite, vinuri spumante si vinars. Vinurile linistite alcatuiesc cea mai mare parte a productiei de vin, cele mai premiate sunt vinurile albe seci si demiseci, iar 90% din vinurile vandute sunt DOC (Denumire cu Origine Controlata). Vom putea achizitiona diverse tipuri de vin din magazinul de prezentare al cramei. 
Cazare cu cina la hotel/ pensiune in zona Medias.


Ziua 2
Mic dejun.  
Aceasta zi o vom dedica initierii in echitatie. Ne vom deplasa catre Valea Avrigului, zona turistica ce se intinde de-a lungul ralui Avrig, la poalele muntilor Fagaras. Aici vom lua parte la activitati precum plimbarea cu trasura si echitatie in manej, iar gazdele noastre ne vor introduce in lumea fascinanta a cailor. Cei care doresc pot servi masa la restaurantul centrului ecvestru. 
 - Castelul de Lut de la Valea Zanelor se afla la 50 de km de Sibiu, intr-un sat pitoresc, Porumbacu de Sus. Castelul de Lut aminteste de povestile fratilor Grimm, fiind situat in mijlocul muntilor, pe malul unui rau. 

Plecare spre Bucuresti, sosire in functie de trafic.Pretul include: 
 - Transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international;
 - Cazare 1 noapte + mic dejun + cina la hotel/pensiune 2-3* in zona Medias;
 - Ghid de turism atestat.

Pretul nu include: 
 - Cheltuieli personale;
 - Taxa de vizitare a obiectivelor turistice si costurile activitatilor - acestea au caracter orientativ: Crama Jidvei si Castelul Bethlen-Haller - 50 lei/pers, plimbarea cu trasura 30 min - 12 lei/pers; initiere echitatie manej - 10 minute - 33 lei/pers; 
 - Taxa de statiune, daca se va solicita - se va achita cash la receptie de catre fiecare turist in parte.

Supliment single: 150 lei/pers.

Avans 30% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. Diferenta cu 15 zile inainte de plecare.

Modalitati de plata: cash in agentiile bancare sau prin transfer bancar (internet banking). Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare. 

Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (150 lei) beneficiaza de loc in autocar.
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70 % din pret pachet (260 lei), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copiii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Grup minim: 25 persoane.

Acte necesare: cartea de identitate

NOTA: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

OBSERVATII GENERALE:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie; persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener vor achita suplimentul de camera single cel tarziu cu 2 zile inainte de plecare;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
10) agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta;
este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
13) pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar;
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane, transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata)
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h) 100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Medias
Transport Autocar Medias - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre EXCURSIE 2 ZILE ECHITATIE VALEA AVRIGULUI - CRAMA JIDVEI, Toate locatiile, Romania

Verifica tarife si disponibilitate