AGENȚIA DE TURISM RZV TOUR

Ziua 1. Bucuresti – Antalya

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Antalya. Transfer si cazare la hotel de 4* in zona Antalya.

Ziua 2. Antalya

Mic dejun. Întâlnire cu ghidul in receptia hotelul si cocktail de bun-venit. Prezentarea facilitatilor hotelului si a programului pentru intreaga saptamâna. Seara, cazare la hotel de 4*in zona Antalya.

Ziua 3. Antalya – Pamukale  - Hierapolis

Mic dejun. Plecare spre Pamukkale. Oprire la un atelier de bijuterii, unde poate fi observat procesul de realizare a bijuteriilor din aur sau argint si se poate achizitiona un suvenir de vacanta. Se continua calatoria printr-o regiune cu peisaje montane pitoresti, paduri de conifer si terase calcaroase albe. Oprire in orasul grecesc Hierapolis, unde, optional, se pot vizita: Teatrul Roman, Arcul de Triumf, Domul Martirilor si cimitirul cu morminte de piatra vechi de 1200 de ani*. Seara, cazare la hotel termal in zona Pamukkale.

Ziua 4. Pamukkale – Laodicea  

Mic dejun. Vizita la orasul antic Laodicea, considerat unul dintre principalele orase ale Asiei Mici, fiind atât un important centru al crestinatatii, cât si centru economic si comercial, jucând un rol semnificativ in perioada romana datorita industriei farmaceutice si a bancilor dezvoltate aici*. Seara, retur si cazare la hotel termal 4* din zona Pamukkale.

Ziua 5. Denizli – Antalya    

Mic dejun. Plecare spre Antalya, se traverseaza muntii Taurus cu peisajele lui spectaculoase. În Antalya se viziteaza: Orasul Vechi, Poarta lui Hadrian si portul de yachturi. Oprire la un atelier artizanal specializat in prelucrarea pielii, apreciat in rândul turistilor pentru calitatea produselor locale si a suvenirurilor.Seara, cazare la hotel de 4* in zona Antalya.  

Ziua 6. Antalya – Perge & Aspendos*  69eur

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Perge si Aspendos*. Se viziteaza partea veche a orasului antic Pege, unul din orasele cele mai bogate si mai frumoase din lumea antica in perioada elenista, renumit pentru templul Zeitei Artemis.  Aspendos este un sit arheologic renumit pentru cel mai bine conservat teatru antic din bazinul mediteranean. Seara, cazare la hotel de 4* in zona Antalya.

Ziua 7. Antalya Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare la hotel. Seara, cazare la hotel de 4* in zona Antalya.

Ziua 8. Antalya – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.   

Servicii incluse:

  • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Antalya – Bucuresti
  • Taxe de aeoroport
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mâna 
  • Cazare 7 nopti in camera dubla, in hoteluri de 4 stele
  • Mic dejun
  • Transport cu autocar modern pe toata perioada circuitului
  • Asistenta turistica in limba româna

 

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Intrari la obiectivele turistice

• Taxe de statiune 

 

*Servicii optionale neincluse in pret:

• Excursie optionala la Perge & Aspendos: 69 EUR/ pers.

Pachet Premium: 129 EUR/ pers. intrarile la toate obiectivele din program, 4 pranzuri tip bufet, taxe de oras/ statiune 3eur/pers (daca este cazul), spectacol cu Dervisii rotitori (aprox 40min).

Supliment  Demipensiune (7 cine): 99 EUR/ pers.

 

 

*** Nota : Conditii de calatorie in Turcia  - este necasar pasaport valabil minim 6 luni!

 

 

 

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Antalya - Pamukkale - Laodicea - Hierapolis, Toate locatiile, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate