AGENȚIA DE TURISM RZV TOUR
Ziua 1
Bucuresti - Nis (510 km)Ne imbarcam la ora 05:30 in Bucuresti (calea Grivitei, muzeul CFR) si plecam la ora 06:00 spre Craiova. Trecem Dunarea la Portile de Fier II si continuam drumul spre Nis, unde ajungem spre seara. Pornim turul pietonal din Piata Regele Milan, cu majestosul monument al eliberarii comemorand emanciparea de sub otomani in 1877. Apoi intram in fortareata prin poarta Stambol spre Moscheea Bali Beg. Cazare la hotel Crystal Ice 3* sau similar.

Ziua 2
Nis - Budva (470 km)Dupa micul dejun, vom porni spre Muntenegru, iar seara ajungem in Budva, principalul oras turistic al tarii, infiintat de greci in secolul al IV-lea i.Hr. si apoi fortificat in Evul Mediu. Riviera Budva se intinde pe aproape 21 de kilometri de la Trsteno la Buljarica, cu cele 17 plaje ce imprejmuiesc statiunea de la Marea Adriatica. Vom vizita centrul vechi al Budvei impreuna cu ghidul nostrum si vom admira: Bisericile Sf. Trojica, Sf. Ivan, Sf. Bogorodica si Sf. Sava, cea din urma datand din 1143. Cazare la hotel Sky Prime 3* Budva sau similar.

Ziua 3
Budva - Cetinje - Manastirea Ostrog - Podgorica - Manastirea Rezevici (220 km)Mic dejun. Timp liber in orasul-statiune Budva sau excursie optionala prin Muntenegru. Vom incepe cu o prima oprire in Cetinje, capitala istorica a tarii, unde ne vom plimba prin zona de promenada a orasului, animata de artisti, terase cochete si cafenele moderene. Vom admira resedinta prezidentiala, apoi ne vom indrepta spre biserica Cipur, ridicata in 1701 pe ruinele unei foste manastiri din secolul al XV-lea. Ne vom continua excursia spre Man. Ostrog, un important loc de pelerinaj pentru locuitorii peninsulei Balcanice. Vom opri apoi in Podgorica, actuala capitala a tarii, unde vom vizita centrul orasului. Ultima oprire va fi la Man. Rezevici, cea mai veche manastire ortodoxa din Muntenegru, inclusa in prezent in patrimoniul mondial UNESCO. Seara ne vom intoarce in Budva. Cazare la hotel Sky Prime 3* sau similar. Vom putea participa (optional) la Seara Traditionala Muntenegreana, ocazie cu care vom descoperi folclorul autentic al zonei, dansurile, ritmurile si costumele specifice, dar si bucataria locala.

Ziua 4
Budva - Fiordul Kotor - Dubrovnik - Budva (210 km)Mic dejun. Timp librer sau excursie optionala la Dubrovnik. Pe traseu vom opri in Kotor, unde vom vizita (pietonal) fortareata venetiana si vom putea admira Catedrala Sfantul Tryphon, ridicata in secolul al V-lea. Vom continua traseul cu autocarul, in lungul Fiordului Kotor, unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume, spre Dubrovnik. Vom face o oprire la Biserica Franciscana, care adaposteste cea mai veche farmacie din lume. Ne vom plimba pe Stradun, principal artera pietonala din cetate, unde vom admira: Biserica San Salvadore, Palatul Rectorilor, Palatul Sponza, Biserica Sfantul Vasile, Manastirea Dominicana, portul vechi, Fortareata Ravelin si Turnul cu Ceas, simbolul orasului. Vom vizita Catedrala din Dubrovnik, o impresionanta basilica baroca, a carei constructie a fost finantata de regale Richard Inima de Leu. In cetate vom avea timp sa facem si cumparaturi sau sa savuram o cafea la una din terasele acestui oras. Seara ne intoarcem in Budva. Cazare la hotel Sky Prime 3* sau similar.

Ziua 5
Budva - Belgrad (570 km)Mic dejun. Parasim frumoasele tarmuri ale Muntenegrului si ne indreptam spre spectaculosul canion Tara, unul dintre cele mai lungi defilee din Europa. Continuam spre Belgrad, capital Serbiei, unde vom ajunge in cursul serii si vom admira cladirile si monumentele orasului: Parlamentul, Citadela Kalemegdan, artera pietonala Kneaz Mihaljov si pitorescul cartier Skaralija, supranumit Montmartre-ul sarbesc. Pe stradutele inguste, cu mici galerii cochete, expozitii in aer liber si artisti ambulanti, gasim numeroase cafenele si restaurante ospitaliere unde putem savura cina. Cazare in Belgrad,hotel CentarBalasevici3* sau similar.

Ziua 6
Belgrad - Bucuresti (595 km)Mic dejun. Plecam din Belgrad, strabatand Defileul Dunarii (Cazanele Mari si Cazanele Mici, lacul de acumulare), apoi traversam Dunarea pe la Portile de Fier. Vom ajunge in Bucuresti seara la Muzeul CFR de pe Calea Grivitei.


Itinerariu: Nis-Budva-Cetinje-Podgorica-Man. Ostrog si Rezevici-Kotor-Dubrovnik-Canionul Tara-Belgrad-Cazanele Dunarii
Date de plecare 2022: 27.05, 20.09, 11.10


Servicii  incluse:
- transport autocar/minibus adaptat la numarul de turisti;
- 5 cazari in hoteluri  de 3* cu mic dejun inclus;
- ghid insotitor din partea agentiei.


Nu sunt incluse:
-intrari la obiective turistice si excursiile optionale;
-ghizi locali;
-asigurarea medicala si asigurarea storno.Hoteluri utilizate:
-Nis - Hotel Crystal Ice 3* (http://www.hotelcrystalice.com/en/index.html )
Hotelul este construit in 2014 si situat la cca 1 Km de Centrul orasului, intr-o zona rezidentiala linistita. Dispune de 52 de camere, dotate cu baie cu dus, aer conditionat, TV LCD cu canale prin cablu,seif, minibar, telefon, acces Wifi, uscator de par.
-Budva - Hotel Sky Prime 3* (https://www.hotelskyprime.com/)
Hotelul este situat la cca 1 Km de plaja si la cca 500 m de centrul statiunii Budva si dispune de restaurant, terasa, piscina, parcare si Wifi gratuit. Fiecare camera dispune de aer conditionat, TV LCD, baie cu dus si uscator de par. 
-Belgrad- Hotel CentarBalasevici 3*( http://www.centarbalasevic.rs/)
Hotelul este situat in cartierul  Kosutnjak al Belgradului. Dispune de 88  camere confortabile, cu echipamente ce corespund standardelor din industria hoteliera. Camerele au instalatii de aer conditionat, telefon, conexiune la internet WI-FI, TV prin cablu si satelit, mini-bar si seif de securitate

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar My Bus Bucuresti - Budva
Transport Autocar My Bus Budva - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre Circuit Muntenegru-O perla a Adriaticii, 6 zile, autocar, Toate locatiile, Albania

Verifica tarife si disponibilitate