AGENȚIA DE TURISM RZV TOUR

RZV TOUR

Adresa: Bd. Pandurilor Nr. 125/1 Jud. Mureş, Români
Nr. Reg. Com.: J26/996/2009
CUI: 26226703

Licenta de turism: 1533/19.03.2019
Brevet Turism: 20305/24.01.2012
Cont Lei: RO65BTRL02701202P44584XX
Cont Euro: RO40BTRL02704202P44584XX
Banca: Banca Transilvania

Tel.: 0365.730.233
Tel. mobil: 0740.869.084
E-mail: office@rzvtour.ro

Despre noi

Cine suntem

 Echipa Agenției RZV TOUR este formată din oameni motivați și pregătiți (prin studii și training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

        De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din județ sau din România, o consultanță de turism obiectivă.

        Agentia de turism RZV TOUR, este o agenție de turism licențiată care există pe piața românească de 12 ani fiind înființată în anul 2009. În tot acest timp, am crescut un public consumator de produse turistice de calitate învățând în primul rând să ne ascultăm clienții, să înțelegem ce își doresc de la vacanțe si care le sunt așteptările fiecare client având propriul său obiectiv și astfel să creștem împreună cu ei.

        Rezultatul este că ne-am diversificat activitatea, devenind astfel o agenție experimentată în domeniul turismului, o agenție de turism de încredere și acoperind o plajă largă de cereri din categoria serviciilor turistice de calitate.

        Clienții agenției au devenit partenerii noștri și ne-au răsplătit bussines-ul prin încrederea și fidelitatea lor, prin colaborări pe termen lung, iar industria de profil ne-a acordat recunoașterea în acest sens.

        Apelând la echipa noastră obțineți:

 Tarife convenabile și competitive raportat la ofertele din piața turistică;

 Economie de timp prin oferta disponibilizată direct pe site-ul propriu și posibilitatea de plată online;

 Servicii turistice de calitate prin relațiile de durată cu partenerii noștri din domeniu;

 Acceptarea la plată a tichetelor de vacanță atât în format electronic (card) cât și pe suport hârtie;

Ce facem

Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, o cazare sau un city break sau bineînțeles un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

        Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi filtrăm pentru dumneavoastră prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și v-o prezentăm.

        Totodată, prin website-ul nostrum www.rzvtour.ro ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești. Poți rezerva direct pe site-ul nostrum ceea ce te interesează, astăzi finalizarea unei rezervări fiind mai simplă ca niciodată. Iar viitorul sună foarte bine.

        Noi vă putem pregăti orice vacanță în cele mai mici amănunte astăzi piața turistică fiind una extreme de flexibilă și intuitive cu ajutorul mijloacelor de comunicare din mediul online. Pe lângă servicii clasice de tip transport, cazare și masă suntem în măsură să vă oferim informații utile despre destinatii. Vă putem personaliza serviciile de vacanță acordând consultanță turistică astfel încât ajunși la destinație să vă puteți bucura și relaxa având toate informațiile și serviciile necesare.

        Echipa dinamică a Agenției RZV TOUR va prelua organizarea vacanței sau deplasării dumneavoastră, individual, familie sau grup rezultatul fiind un pachet flexibil, personalizat nevoilor de călătorie.

Cum facem

Am investit în tehnologie și în mediul online turistic tocmai pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele Early Booking, Last Minute, Oferte Speciale sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

        Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consiliind și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau din feed-back-ul colectat în anii trecuți.

        Nimic mai simplu astăzi. Cu încredere – Agenția de turism RZV TOUR. Împreună e posibil!

Brevet Turism
Certificat de inregistrare
Licenta Turism